fbpx

In Amsterdam zijn allerlei bijzondere musea te vinden, zoals het Nationaal Pijpenmuseum. Het Pijpenkabinet beheert een unieke pijpcollectie van 22.000 voorwerpen. Een bezoek aan Het Nationaal Pijpenmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Het Nationaal Pijpenmuseum – Prinsengracht 488

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Een dag parkeren kost slechts 25,- (vanaf 6 uur parkeren) euro .

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Het Nationaal Pijpenmuseum

Kom je naar Amsterdam? Bezoek dan het Nationaal Pijpenmuseum. Het Pijpenkabinet beheert een unieke pijpcollectie van 22.000 voorwerpen. Je krijgt hier een overzicht van de eeuwenoude rooktradities van de vijf continenten. Het Pijpenmuseum heeft onder meer pijpen in de collectie die ruim 3000 jaar oud zijn. Het Nationaal Pijpenmuseum is een aanrader voor ieder de stad komt bezoeken.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Het Nationaal Pijpenmuseum

Prinsengracht 488
1017 KH
Amsterdam
Meer informatie over Het Nationaal Pijpenmuseum.