fbpx

Voetbalfans kunnen hun hart ophalen in het Oranje Voetbalmuseum. Een bezoek aan het Oranje Voetbalmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Het Oranje Voetbalmuseum – Kalverstraat 236

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen langparkeerders altijd korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur bij ons parkeert slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor de hele dag. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Het Oranje Voetbalmuseum

Het Oranje Voetbalmuseum is het museum voor voetballiefhebbers. Het museum is voor alle oranjefans. Het doel van het museum is om de Oranjebeleving te vergroten. Er is een permanente tentoonstelling over het Nederlands elftal. Het museum is in een monumentaal pand gevestigd en kan slechts door 30 personen tegelijk bezocht worden.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Het Oranje Voetbalmuseum

Kalverstraat 236
1012 XJ
Amsterdam
Meer informatie over Het Oranje Voetbalmuseum.