fbpx

Het Koninklijk Huis het Koninklijk Paleis (ook bekend als het Paleis op de Dam) is niet meer in gebruik en daarom open voor publiek. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je denkt. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Het Paleis op de Dam

Het Paleis op de Dam is momenteel niet meer in gebruik, daarom kan het publiek binnen kijken. In de zomer van 1655 werd het Paleis in gebruik genomen als stadhuis. Twee eeuwen later wordt het voor eerst als Paleis gebruikt door stadhouder Willem V. In 1936 wordt het paleis officieel Rijksmonument. Het Paleis op de Dam is absoluut een bezichtiging waard. Boek snel jouw tickets.

Parkeren bij Het Paleis op de Dam

Parking Centrum Oosterdok is de beste uitvalsbasis voor een dag of een avond in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad: voor dag parkeren betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De parkeertarieven van Parking Centrum.