fbpx

Proef Franse perfectie bij restaurant Het Stuivertje. Hier worden de lekkerste Franse klassiekers bereid. Het restaurant ligt midden in het centrum en de wijnen sluiten perfect aan op het eten.

Met de auto naar Het Stuivertje? Parkeer in het Centrum.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Het Stuivertje? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de Jordaan.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Geniet van de Franse keuken bij Het Stuivertje, midden in hartje Amsterdam.

Dit restaurant is een verborgen parel. De gerechten zijn er ontzettend goed en de wijnen passen perfect bij de gangen. De bediening is hier fantastisch en de ligging ideaal. De prijs0kwaliteit verhouding is erg goed en alles wordt in detail op elkaar afgestemd. De sfeer is hier altijd gezellig. Dus zoek je een lekker restaurant met top gerechten? Dan ben je bij Het Stuivertje aan het juiste adres.

Recensies en reviews van Het Stuivertje op Iens lees je hier.
Reviews van Het Stuivertje op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Het Stuivertje

Het Stuivertje
Hazenstraat 58
1016 SR
Amsterdam