fbpx

Hou jij van knutselen? Dan moet je zeker eens langs gaan bij  hobbywinkel Koud Kunstje; een leuke hotspot voor creatievelingen. Een bezoek aan Hobbywinkel Koud Kunstje kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Hobbywinkel Koud Kunstje – Rozengracht 49E

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur bij ons parkeert slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) in totaal. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Hobbywinkel Koud Kunstje

Creatievelingen kunnen terecht bij Hobbywinkel Koud Kunstje. hier vind je alles voor het knutselen, zoals gereedschap, decoratiemateriaal en nieuwe ideeën. De winkel is een bron van inspiratie.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Hobbywinkel Koud Kunstje

Rozengracht 49E
1016 LR
Amsterdam
Meer informatie over Hobbywinkel Koud Kunstje.