fbpx

Bij Hosokawa vind je een oase van rust. Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam bij het Leidseplein. Proef hier de eeuwenoude culinaire tradities uit Japans. De sushi is heerlijk en de Robata-grill het pronkstuk.

Parkeren bij Hosokawa in Amsterdam.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Hosokawa Restaurant? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de buurt van het Leidseplein.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Hosokawa, heerlijk Japans restaurant in hartje Amsterdam.

De service bij Hosokawa is top. De gerechten zijn heerlijk. Ervaar de Japanse keuken op z’n best. Heerlijke sushi en sashimi. De rijst is perfect en de smaken zijn verfijnd. De bereidingswijze zorgen ervoor dat de echte Japanse smaken tot zijn recht komen. Hosokawa is een tip voor iedere liefhebber van Japanse eten. Bovendien is het restaurant door IENS verkozen tot topper van 2015.

Recensies en reviews van Hosokawa Restaurant op Iens lees je hier.
Reviews van Hosokawa Restaurant op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Hosokawa Restaurant

Hosokawa Restaurant
Max Euweplein 22
1017 MB
Amsterdam