fbpx

Parkeren in de omgeving van het hotel kan tegen reguliere tarieven van €36 per dag. Maar het kan goedkoper. Parkeer in de goedkoopste parking van Amsterdam centrum en betaal slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor Hotel Alexander.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Je bespaart al gauw ± €23 per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Alexander.

Hotel Alexander is een 3-sterrenhotel dat zich op slechts 5 minuten lopen van het Vondelpark en het Leidseplein bevindt. Het beschikt over een binnentuin met een terras. Hotel Alexander ligt aan een rustige straat, op 400 meter van de tram- en bushaltes op het Leidseplein. Het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum bevinden zich op slechts 10 minuten lopen van het hotel. Oud-West is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in theater, musicals en parken.

Informatie, contactgevens en adres Hotel Alexander.

Hotel Alexander
Vondelstraat 44-46
1054 GE Amsterdam