fbpx

Met de auto naar Hotel Fine Harmony, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. De parkeerkosten in de buurt van het hotel kunnen oplopen tot €60,- per dag. Er is gelukkig een alternatief; midden in het centrum, net naast centraal station. Hotel Fine Harmony ligt aan de Prins Hendrikkade en kijkt uit op de Oosterdokgracht. In de buurt van het hotel vind je kleinere, pittoreske grachten, maar ook de Beurs van Berlage en het Koninklijk Paleis op de Dam liggen op slechts tien minuten lopen.

Voordelig parkeren bij Hotel Fine Harmony.

Parkeer voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert. Parkeer de auto niet alleen veilig in het centrum van Amsterdam, maar ook veel voordeliger. Parkeer vlak naast het Centraal Station en je bespaart enorm op je parkeerkosten. Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Fine Harmony

Hotel Fine Harmony bevindt zich in het centrum van Amsterdam, op 850 meter afstand van technologiemuseum NEMO en ontzettend dicht bij Parking Centrum Oosterdok. Je kijkt uit op de Oosterdokgracht en grachten die zo op een ansichtkaart kunnen komen, met in de buurt kleurrijke kroegjes en cafés. De kamers zijn uitstekend en bieden verschillende faciliteiten. Het hotel ligt op loopafstand van diverse grote bezienswaardigheden, zoals de Dam en het Koninklijk Paleis. Ook een tripje met de trein of bus is mogelijk naar mooie bestemming in de rest van Nederland, want het Centraal Station ligt om te hoek.