fbpx

Logeer je in het Hotel Prins Hendrik, dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. Die kunnen flink oplopen. Reguliere tarieven zijn rond de €40 per dag. Dat is onnodig duur. Parkeer goedkoop in het centrum van Amsterdam.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor Hotel Prins Hendrik.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok bespaart je snel ± €27 per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel Prins Hendrik.

Hotel Prins Hendrik ligt midden in het centrum van Amsterdam. Het is gevestigd in een typisch stadhuis. Het hotel ligt tegenover het centraal station. Daar vertrekken bussen, metro’s en trams naar de beroemdste bezienswaardigheden. De kamers zijn uitstekend en de service is er goed. Binnen 10 minuten lopen ben je bij het Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis op de Dam. Ook zijn er veel cafés en theaters in de directe omgeving.

Informatie, contactgegevens en adres Hotel Prins Hendrik.

Hotel Prins Hendrik
Prins Hendrikkade 53
1012 AC Amsterdam