fbpx

Overnachten in een kamer van Hotel Vondel is genieten van pure luxe. Vanuit het hotel kun je heel Amsterdam ontdekken. Op zoek naar een parkeerplek bij het hotel? Parkeren in het centrum van Amsterdam kan goedkoop en eenvoudig bij Parking Centrum Oosterdok.

Parkeren bij Hotel Vondel – Vondelstraat 26

Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze parkeergelegenheid ligt naast het Centraal Station en op 40 minuten loopafstand van Hotel Vondel. Wil je niet met de koffers zo’n eind lopen? Pak dan eenvoudig het OV naar het hotel. De trams vertrekken tegenover het station. Makkelijker kan haast niet. Onze parking is de goedkoopste in de binnenstad en lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Hotel Vondel

Zoek je een fijne plek om te overnachten in Amsterdam? Kijk dan eens bij Hotel Vondel. Dit hotel ligt op slechts 50 meter van het Rijksmuseum en om de hoek van het Vondelpark! Het hotel is gevestigd in een aantal statige herenhuizen. Vanuit deze prachtige locatie loop je zo de stad in. Kortom, Hotel Vondel in Amsterdam is ideaal voor een weekendje weg.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Hotel Vondel

Vondelstraat 26
1054 GE
Amsterdam
Meer informatie over Hotel Vondel.