fbpx

Stap binnen in de wereld van het oudste gedistilleerd merk: Lucas Bols. Een bezoek aan House of Bols kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij House of Bols – Paulus Potterstraat 14

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Wij zijn  de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

House of Bols

Lucas Bols is het oudste gedistilleerd merk ter wereld. Het merk bestaat sinds 1575. De House of Bols Cocktail & Genever Experience ligt aan het Museumplein. Volgens de Lonely Planet is het de nummer 1 attractie van Amsterdam. Kom het zelf beoordelen. Ontdek de rijke geuren en smaken van likeuren. Door de kleurrijke lichteffecten en het strakke ontwerp is House of Bols een belevenis voor alle zintuigen.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving House of Bols

Paulus Potterstraat 14
1071 CZ
Amsterdam
Meer informatie over House of Bols.