fbpx

Het Huidinstituut V3 ligt in het centrum van Amsterdam. Mensen met huidproblemen kunnen bij dit centrum terecht. Ook kun je hier genieten van luxueuze behandelingen als hamammassages. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Huidinstituut V3 – Sarphatistraat 32

Kom je naar Huidsintituut V3? Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken. Parking Centrum Oosterdok is dus ook de goedkoopste Parking van de Stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Huidinstituut V3 Amsterdam

Bij dit instituut kun je terecht met allerlei huidproblemen, zoals acne, pigment, rimpels, couperose of overbeharing. Ook kun je hier genieten van heerlijke
hamammassages. Na afloop van de hamambehandeling straalt de huid en voelt deze heerlijk zacht aan. Huidinstituut V3 Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Huidinstituut V3

Sarphatistraat 32
1018 GL
Amsterdam
Meer informatie over Huidinstituut V3.