fbpx

Parkeren in de buurt van het centrum van Amsterdam

Kom je overnachten in het Ibis Hotel Amsterdam Centre? Parkeer goedkoop en dichtbij in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum loop je in 12 minuten naar het Ibis Amsterdam Centre. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf €10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

parkeren bij Ibis Hotel Amsterdam Centre

Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station en op 12 minuten loopafstand van het Ibis Hotel in Amsterdam centrum. Dat maakt het de ideale parkeerplek. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Ibis Hotel Amsterdam Centre

Het Ibis Hotel Amsterdam Centre ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanaf dit hotel loop je in slechts 10 minuten naar de Dam. Het Ibis Hotel is een drie sterrenhotel met uitstekende kamers. In de ochtend kun je genieten van een ontbijt en je loopt eenvoudig de stad in. Het Ibis Hotel Amsterdam Centre is ideaal voor een weekendje weg of een paar dagen Amsterdam. Meer informatie over Ibis Hotel Amsterdam Centre.