fbpx

In de Huid van Baantjes is een moordspel dat is gebaseerd op een waargebeurde moord uit 1958. Het tv-programma Baantje komt tot leven en deelnemers worden de acteurs. Een bezoek aan In de huid van Baantjer kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij In de huid van Baantjer – Warmoesstraat 66

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

In de huid van Baantjer – Moordspel in Amsterdam

Het spel: In de huid van Baantjes, kun je spelen in Amsterdam. Het is het leukste Moordspel in de stad. Het is gebaseerd op een waargebeurde moord uit 1958. Dit spel is niet voor angsthazen! Het tvprogramma Baantje komt tot leven en deelnemers worden de acteurs.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving In de huid van Baantjer

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over In de huid van Baantjer.