fbpx

Bij restaurant In De Waag kan je de hele dag terecht. Ontbijt, lunch of diner. De menukaart bestaat uit veel internationale recepten. De Chef werkt daarentegen wel graag met locale en biologische producten. In de Waag ligt dicht bij de Stopera, theater Carré en de Hollandse Schouwburg.

Parkeren bij In de Waag in Amsterdam.

Breng je een bezoek aan In de Waag? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel, simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Heel de binnenstad en veel plekken in rond de Nieuwmarkt liggen binnen loopafstand. Het is een prima uitvalsbasis voor een dagje of een avondje uit in Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

In de Waag, culinair genieten in centrum van Amsterdam.

Geniet gedurende de hele dag van de internationale keuken bij restaurant In de Waag. Het restaurant ligt op nog geen kilometer afstand van de parking. In de Waag bevindt zich midden in het centrum in een historisch pand. Het restaurant straalt gastvrijheid uit. Uitproberen?

Reviews van In de Waag op Tripadvisor lees je hier.

Reviews van In de Waag op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: In de Waag

In de Waag
Nieuwmarkt 4
1012 CR
Amsterdam