fbpx

In het Joods Historisch Kindermuseum nemen kinderen een kijkje in het huis van de joodse familie Hollander. Een bezoek aan Joods Historisch Kindermuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Joods Historisch Kindermuseum – Nieuwe Amstelstraat 1

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Joods Historisch Kindermuseum

In het Joods Historisch Kindermuseum leren kinderen over het Jodendom en nemen ze een kijkje in het huis van de joodse familie Hollander. Vader, moeder en hun drie kinderen beleven elk op hun eigen manier hoe het is om joods te zijn. Er is een film
te zien over de familie. En je leert over de Tora en  joodse tradities. Joods Historisch Kindermuseum in Amsterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje en is geschikt voor het hele gezin.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Joods Historisch Kindermuseum

Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL
Amsterdam
Meer informatie over Joods Historisch Kindermuseum.