fbpx

Met de auto naar Jordaan Laurier Apartments, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren in de omgeving kan erg duur uitvallen. Gelukkig kan parkeren ook goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parking in het centrum van de stad.

Voordelig parkeren bij Jordaan Laurier Apartments.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parkeer de auto niet alleen veilig in het centrum van Amsterdam, maar ook veel voordeliger. Je bespaart al snel ± €107 per dag op de parkeerkosten.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Jordaan Laurier Apartments.

Verblijf in het hart van Amsterdam. Het Jordaan Laurier Apartments ligt in het centrum van Amsterdam, op 5 minuten lopen van de Westermarkt. De appartementen zijn ideaal voor reizigers die wat langer in Amsterdam verblijven. De keuken is volledig uitgerust. De appartementen liggen op vijf minuten loopafstand van het Anne Frank huis. De Dam ligt 800 meter verderop. Kortom, dit restaurant heeft een ideale ligging.

Informatie, contactgevens en adres Jordaan Laurier Apartments.

Jordaan Laurier Apartments
Laurierstraat
1016 PN Amsterdam