fbpx

Met de auto naar Jordaan Noordermarkt Apartments, en zoek je een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. Openbaar parkeren is mogelijk maar is onnodig duur. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor Jordaan Noordermarkt Apartments.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft.Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok bespaart je tot wel ± €107 per dag.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Jordaan Noordermarkt Apartments.

Verblijf in het hart van Amsterdam. Het Jordaan Noordermarkt Apartments biedt zelfstandige accommodatie in de levendige Jordaan in het centrum van Amsterdam. Op enkele minuten loopafstand ligt de Dam, het Koninklijk paleis en de Noordermarkt. Jordaan Noordermarkt Apartments ligt vlakbij het openbaar vervoer. Je reist gemakkelijk naar alle bezienswaardigheden.

Informatie, contactgevens en adres Jordaan Noordermarkt Apartments.

Jordaan Noordermarkt Apartments
Lindenstraat
1015 KX Amsterdam