fbpx

Kookschool Keizer Culinair heeft maar liefst drie locaties in Amsterdam. Een bezoek aan Kookschool Keizer Culinair – Amsterdam centrum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Kookschool Keizer Culinair – Amsterdam centrum – Elandstraat 169

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Kookschool Keizer Culinair – Amsterdam centrum

De bekende kookschool Keizer Culinair heeft drie locaties in Amsterdam. Eén daarvan is in het hart van de Amsterdamse Jordaan. Deze locatie is geschikt voor grotere groepen van 10 tot ongeveer 70 personen. Er zijn verschillende kooklessen, wijnproeverijen en complete culinaire dagarrangementen. Tip! Je kunt een kookles eenvoudig combineren met een leuke tocht door de Amsterdamse grachten.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Kookschool Keizer Culinair – Amsterdam centrum

Elandstraat 169
1016 RZ
Amsterdam
Meer informatie over Kookschool Keizer Culinair – Amsterdam centrum.