fbpx

Parkeren bij Carré

Een bezoek aan het theater kun je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom je met de auto? Parkeer op een paar minuten loopafstand voor het voordeligste tarief van Amsterdam Centrum. Reserveer een dagkaart vanaf €10,- voor een hele dag parkeren.

Parkeren bij Koninklijk Theater Carré

Zoek je een plek om te parkeren voor jouw theaterbezoek? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking ben je met het openbaar vervoer in 15 minuten bij het theater. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. De parking bestaat uit meer dan 1.300 ruime plekken, dus er is altijd wel een geschikte plek te vinden.

Koninklijk Theater Carré

Er worden al sinds 1879 theatervoorstellingen gehouden in het Koninklijk Theater Carre. Carre is misschien wel het meest beroemde theater van Nederland. Er worden hier bijna iedere dag voorstellingen vertoond. Kom je met de auto en zoek je een plek om goedkoop te parkeren in Amsterdam-Centrum? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok, naast het Centraal Station, en pak eenvoudig het OV verder de stad in. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Al 127 jaar lang komen bij Carré alle denkbare genres en theatervormen voorbij, van circus en theater tot musicals en cabaret. Jaarlijks bezoeken zo’n 400.000 mensen het theater in het centrum van Amsterdam. Je proeft hier de sfeer van de historie waar vele beroemdheden rondgelopen hebben. Voorafgaand aan de voorstelling kun je vaak een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de vele interessante rondleidingen. Gedurende de decemberdagen vind je bij Carré het beroemde Wereldkerstcircus. Check de agenda.