fbpx

Keizer Culinair is een bekende kookschool in Amsterdam. Keizer Culinair presenteert op de locatie Keizersgracht in Amsterdam allerlei culinaire hoogstandjes. Een bezoek aan Kookschool Keizer Culinair – Keizersgracht kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Kookschool Keizer Culinair – Keizersgracht – Keizersgracht 376

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Kookschool Keizer Culinair – Keizersgracht

Bij kookschool Keizer Culinair leer je culinaire hoogstandjes. De kookschool is gevestigd in een klassiek pand. Kies een eenmalige open kookles of een compleet culinair dagarrangement. Je leert hier alles over wijn, vlees, groente en patisserie. Kookschool Keizer Culinair biedt verschillende open workshops, cursussen en is ideaal voor een bedrijfsuitje.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Kookschool Keizer Culinair – Keizersgracht

Keizersgracht 376
1016 GA
Amsterdam
Meer informatie over Kookschool Keizer Culinair – Keizersgracht.