fbpx

Leer beter koken bij kookschool Verbijsterend tijdens een van de kookworkshops. Een bezoek aan Kookschool Verbijsterend kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Kookschool Verbijsterend – Herengracht 314

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Kookschool Verbijsterend

Wil je beter leren koken? Kom dan naar kookschool Verbijsterend. Hier leer je tijdens de kookworkshops allerlei trucs en maak je heerlijke gerechten. De kookstudio is gevestigd in een grantenpand aan de Herengracht. De kookworkshops zijn divers. Je gebruikt biologische en regionale producten. Een workshop leent zich goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Kookschool Verbijsterend

Herengracht 314
1016 CD
Amsterdam
Meer informatie over Kookschool Verbijsterend.