fbpx

Heerlijk eten in de omgeving van het Rembrandtsplein bij Le Zinc… et les autres. Geniet van speelse gerechten en heerlijke wijnen. Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem? Parkeer je auto in de goedkoopste parking van het centrum: Parking Centrum Oosterdok.

Met de auto naar Le zinc… et les autres? Parkeer in het Centrum.

Breng je een bezoek aan Le zinc… et les autres? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel, simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Heel de binnenstad en veel plekken in op het Rembrandtsplein en omgeving liggen binnen loopafstand. Het is een prima uitvalsbasis voor een dagje of een avondje uit in Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Le zinc… et les autres, frans eten in centrum van Amsterdam.

Le zinc… et les autres is een groot frans restaurant in het centrum van de stad. Het wordt vaak beschreven als het juweel in Amsterdam. Heerlijke wijn en speelse gerechten zorgen voor een onvergetelijke avond. De service is hier uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Recensies en reviews van Le zinc… et les autres op Iens lees je hier.
Reviews van Le zinc… et les autres op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Le zinc… et les autres

Le zinc… et les autres
Reguliersdwarsstraat 117
1017 KM
Amsterdam