fbpx

Bij Levant proef je de verfijnde smaken van de Turkse keuken. Het restaurant bevindt zich in een prachtig herenhuis. De authentieke smaken van de Mezze zijn heerlijk. Dit restaurant is perfect voor vlees, vis en vega liefhebbers. 

Met de auto naar Levant? Parkeer in het Centrum.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Levant? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de buurt van het Leidseplein. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Levant, Turks genieten aan de Weteringschans.

Proef de uitstekende mezze bij Levant. De Turkse witte wijn is heerlijk en de bediening ontzettend vriendelijk. Geniet van allerlei verschillende hapjes uit de Turkse keuken. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Een ontzettend leuk restaurant midden in het centrum van Amsterdam op een top locatie.

Recensies en reviews van Levant op Iens lees je hier.

Reviews van Levant op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Levant.

Levant
Weteringschans 93
1017 RZ
Amsterdam