fbpx

Lex and the City organiseert ook een stedentrip in Amsterdam. Een bezoek aan Lex and the City kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Lex and the City Amsterdam

Kleinschalige avontuurlijke tours in Amsterdam die anders zijn met een viertalige lokale privé gids die de focus legt op ongewoon Mokum. Lex and the City tours gaat met de privé gezelschappen steppen, fietsen, skaten en wandelen. Een specialisatie zijn de sportieve privé tours in Amsterdam-Oost, inclusief het Oostelijk havengebied. Ook gaan we regelmatig het Marineterrein en het Oosterdokseiland verkennen.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de binnenstad. De parkeertarieven van Parking Centrum.