fbpx

Long Pura betekent ”de eeuwige tempel”. Dit restaurant is gevestigd in  een monumentaal grachtenpand. Het restaurant ligt verborgen achter een smalle gevel aan de Rozengracht in Amsterdam. Een bezoek aan Long Pura kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Long Pura – Rozengracht 46-48

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Long Pura

Restaurant Long Pura zit in een monumentaal grachtenpand, aan de Rozengracht in Amsterdam. Het restaurant biedt traditioneel Indonesische gerechten. De Balinese Chef-kok laat je intens van allerlei smaken en geuren. Je geniet hier van  authentieke familierecepten en Indonesische specialiteiten.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Long Pura

Rozengracht 46-48
1016 ND
Amsterdam
Meer informatie over Long Pura.