fbpx

Lush maakt en verkoopt duurzame cosmetische producten. De winkel staat voornamelijk bekend om haar heerlijke zeepjes. Een bezoek aan Lush Amsterdam kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Lush Amsterdam – Leidsestraat 14

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Probeer de verse cosmetica van Lush Amsterdam (Leidsestraat)

Verse cosmetica bij Lush. De producten worden handgemaakt. De winkel ruikt heerlijk en staat vol vrolijke en bijzondere producten. De kwaliteit van de Lush producten is erg goed. Alle producten zijn diervriendelijk geproduceerd bevatten natuurlijke producten. Bij Lush vind je de leukste cadeaus of cosmetica om jezelf lekker mee te verwennen.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Lush Amsterdam

Leidsestraat 14
1017 PA
Amsterdam
Meer informatie over Lush Amsterdam.