fbpx

Ontdek de Afghaanse keuken bij Mantoe. Mantoe is het eerste Afghaanse restaurant in Nederland. Geniet van kruidige aroma’s en fantastische gerechten. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer je auto in de goedkoopste parkeergelegenheid in Amsterdam.

Parkeren bij Mantoe in Amsterdam.

Voor een bezoek aan Mantoe in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de Jordaan zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Ervaar de Afghaanse keuken bij Mantoe in het centrum van Amsterdam.

Mantoe biedt de Afghaanse keuken in het hartje van Amsterdam. Geniet van de goede bediening en de fantastische gerechten. De wijnen zijn er lekker en de ambiance goed. Het restaurant bevindt zich midden in de drukke Jordaan.

Recensies en reviews van Mantoe op Iens lees je hier.
Reviews van Mantoe op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Mantoe

Mantoe
Tweede Leliedwarsstraat 13
1015 TB
Amsterdam