fbpx

Bij de Amsterdamse vestiging van Marks & Spencer zie je de nieuwste modetrends uit Londen. Een bezoek aan Marks & Spencer kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Marks & Spencer – Kalverstraat 226

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Marks & Spencer Amsterdam

Amsterdam zit vol met leuke winkels. Modern shoppen kan bij Mark & Spencer. In de Amsterdamse vestiging van Marks & Spencer zie je de nieuwste modetrends uit Londen zien op virtuele rails. Er is een zogenaamde E-boutique, waarin je inspiratie op en kunnen de kleding meteen bestellen en gratis in de winkel laten bezorgen.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Marks & Spencer

Kalverstraat 226
1012 XJ
Amsterdam
Meer informatie over Marks & Spencer.