fbpx

Proef de verfijnde keuken van Noord-India. Maak kennis met de mooiste specerijen en de lekkerste gerechten. De bediening in dit restaurant is erg goed en beschikt over wijnkennis. Een heerlijk restaurant midden in Amsterdam.

Met de auto naar Maurya Organic Indian Lounge? Parkeer in het Centrum.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Maurya Organic Indian Lounge? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de buurt van het Leidseplein. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Maurya Organic Indian Lounge in het centrum van Amsterdam.

Geweldig eten, goede service en een fijne sfeer. Dat vind je bij Maurya Organic Indian Lounge. Het eten is hier allemaal organic en biologisch. Het restaurant bevindt zich vlakbij het Leidseplein. Ideaal dus ter afsluiting van een dagje Amsterdam of gewoon een heerlijk avondje eten.

Recensies en reviews van Maurya Organic Indian Lounge op Iens lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Maurya Organic Indian Lounge.

Maurya Organic Indian Lounge
Korte Leidsedwarsstraat 49a
1017 PW
Amsterdam