fbpx

Het Moordspeldiner is een een soort Cluedo, maar dan aan tafel. Een bezoek aan Moordspeldiner kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Moordspeldiner – Herengracht 340

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is dus ook de goedkoopste parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Moordspeldiner – een soort Cluedo

Het Moordspeldiner is een ontzettend leuk spel dat lijkt op Cluedo. Je speelt een rol in een aflevering van een misdaadserie. Professionele acteurs helpen een handje. Tijdens het spel geniet je van een uitgebreid driegangendiner. Het moordspeldiner is en ontzettend leuk uitje in Amsterdam.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Moordspeldiner

Herengracht 340
1016 CG
Amsterdam
Meer informatie over Moordspeldiner.