fbpx

De kleurrijke Indiase keuken op zijn best. Proef ieder Indiaas gerecht. Alles is perfect gekruid, zoals het hoort. Het smaakt nog beter in combinatie met een slokje authentiek Indiaas Cobrabier. Voor even ben je niet in Nederland. Kom je met de auto naar Amsterdam? Geen probleem: parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok.

Met de auto naar Motimahal Indiaas Restaurant? Parkeer in het Centrum.

Naar Motimahal Indiaas Restaurant? Je kunt het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad, vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Een prima uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of een avond gezellig avondje uit in de omgeving van de Dam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Motimahal Indiaas Restaurant, Indiaas in het centrum.

Het eten is er meer dan uitstekend! De gerechten zijn origineel en niet aangepast aan de Nederlandse smaak. Dit restaurant is echt een aanrader! Het is vaak wel druk, dus reserveren is een pre. Plezierige, verrukkelijke smaak-sensaties, en Indiase sfeer. Service was netjes, alert en attent.

Recensies en reviews van Motimahal Indiaas Restaurant op Iens lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Motimahal Indiaas Restaurant

Motimahal Indiaas Restaurant
Nieuwezijds Voorburgwal 34
1012 SB
Amsterdam