fbpx

Ben je op zoek naar een geschikte plek om te parkeren in Amsterdam en overnacht je in het Mövenpick Hotel? Parkeren in de buurt van het Mövenpick hotel kan tegen reguliere tarieven € 96 per dag kosten. Parkeer daarom bij Parking Centrum Oosterdok en bespaar op de parkeerkosten. Parking Centrum ligt op het Oosterdokseiland, naast het Centraal Station.

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Amsterdam is een stad waar je gemakkelijk meerdere dagen kan ronddwalen. Er is ontzettend veel te beleven. Zoek je een plek om te overnachten tijdens een weekendje weg? Boek dan een kamer bij Mövenpick Hotel in het centrum van de stad. Het hotel ligt aan de rand van het IJ. Je hebt hier prachtig uitzicht over het water en de tramhalte Muziekgebouw Bimhuis ligt recht tegenover het hotel. Je vindt hier heerlijke luxe en een geweldig ontbijt. Kortom, dit is een ideale plek om vanuit Amsterdam te ontdekken.

Bekijk hier de reviews over het hotel en boek direct een kamer.

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Zoek je een betaalbare parkeerplek in het centrum van Amsterdam? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste optie in het centrum van de stad. Je parkeert bij ons namelijk een hele dag voor maar € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De parking beschikt over meer dan 1300 parkeerplekken, dus er is altijd een plaats te vinden. Naast ons vertrekt het OV naar verder gelegen locaties in de stad. Het Mövenpick Hotel ligt op slechts een klein kwartiertje loopafstand. Wil je vooraf berekenen hoeveel je kwijt bent wanneer je meerdere dagen in Parking Centrum parkeert? Vul dan de online prijs-calculator in.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Adres en gegevens Mövenpick Hotel Amsterdam

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Piet Heinkade 11
1019 BR Amsterdam