fbpx

Het Geelvinck Hinlopen Huis is gevestigd in een patriciërshuis uit 1687. Een bezoek aan Museum Geelvinck Hinlopen Huis kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Museum Geelvinck Hinlopen Huis – Keizersgracht 633

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Museum Geelvinck Hinlopen Huis

In het Geelvinck Hinlopen Huis kun je meubels en schilderijen uit de 17e en 19e eeuw bezichtigen. Je vindt hier authentieke instrumenten uit de Sweelinck Collectie. Het Huis is gevestigd in een patriciërshuis. Het dubbele huis ligt tussen Museum Van Loon en Museum Willet-Holthuysen, in het buurtje van de zeven bruggetjes.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Museum Geelvinck Hinlopen Huis

Keizersgracht 633
1017 DS
Amsterdam
Meer informatie over Museum Geelvinck Hinlopen Huis.