fbpx

Door de eeuwen heen bezochten vele opzienbarende scheepstypen Amsterdam. Kom ze bekijken in de Museumhaven. Een bezoek aan Museumhaven kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Museumhaven – Oosterdok 12

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen, om de hoek van het Amsterdam Centraal Station, en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Museumhaven Amsterdam

We kennen allemaal de schilderijen vol schepen in de VOC-periode, maar ook daarna bezochten vele schepen Amsterdam. Benieuwd naar deze verschillende schepen. Twintig van deze historische bedrijfsvaartuigen vormen tegenwoordig de collectie van Vereniging Museumhaven Amsterdam (VMA), sinds 1985 afgemeerd aan het Oosterdok aan de oostzijde van de IJ-tunnel.
Meer informatie over Museumhaven.