fbpx

Ervaar de prachtige klanken van muziek bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Een bezoek aan een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Nederlands Philharmonisch Orkest – Damrak 213

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het Centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Nederlands Philharmonisch Orkest – Nederlands Kamerorkest

Geniet van de tonen van muziek bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Dit orkest treedt samen met het Nederlandse Kamerorkest geregeld op in de mooiste concertzalen van Nederland. De orkesten brengen een geheel eigen sfeer met zich mee. Kijk voor meer informatie over de concerten op de site van het Nederland Philharmonisch Orkest.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Nederlands Philharmonisch Orkest

Damrak 213
1012 ZH
Amsterdam
Meer informatie over Nederlands Philharmonisch Orkest.