fbpx

Met de auto naar NH Amsterdam Centre en opzoek naar een parkeerplek? Dan is het verstandig om eerst goed naar de parkeerkosten te kijken. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je goedkoop en midden in het centrum, naast het Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

NH Amsterdam Centre.

Het NH Amsterdam Centre combineert recreatieve faciliteiten, elegante kamers en een eigen Italiaans restaurant. Het hotel heeft een gunstige ligging. Het ligt op slechts 250 meter van het beroemde Leidseplein en op slechts 3 minuten lopen van de Stadsschouwburg. Het hotel ligt in Oud-West. Dat is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in theater, musicals en parken.

Bezoek aan NH Amsterdam Centre? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok.

Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft. Tarieven Parking Centrum Oosterdok.