fbpx

Noara’s is een restaurant waar sprookjes te proeven zijn. De Arabische keuken is te proeven door middel van de beste gerechten uit deze wereld. Proef deze wereld bij dit restaurant in het centrum van Amsterdam.

Met de auto naar Noara’s? Parkeer in het Centrum.

Voor een bezoek aan Noara’s in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de buurt van Artis zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat.

Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Proef en ervaar de Marokkaanse keuken bij restaurant Noara’s in het centrum van Amsterdam.

Dit restaurant heeft een prachtig decor en nog lekkerdere gerechten. De sfeer is hier prettig en de kwaliteit uitstekend. De bediening is er vriendelijk en heeft veel verstand van de gerechten. Ook de wijnen zijn hier verrukkelijk. Een absolute aanrader.

Recensies en reviews van Noara’s op Iens lees je hier.
Reviews van Noara’s op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Noara’s.

Noara’s
Muiderstraat 18
1011 RB
Amsterdam