fbpx

Huur online een boot en ga heerlijk het water op. Een bezoek aan Online Boot Huren kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Online Boot Huren – Binnenstad

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Online Boot Huren Amsterdam

Een boot online uren is een eenvoudig en leuk. Boot Huren Online Amsterdam neemt groepen mee over het water van Amsterdam. Geniet van een rondvaart of een middag met lekkernij aan boord. Er zijn diverse arrangementen om uit te kiezen.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Online Boot Huren

Binnenstad
1012 VC
Amsterdam
Meer informatie over Online Boot Huren.