fbpx

Ontdek Amsterdam op de fiets, maar kom gerust met de auto. Parkeer je auto goedkoop en huur een fiets bij Orangebike. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam.

Parkeren bij Orangebike – Oudezijds Voorburgwal 147

Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok, huur een fiets en geniet van de stad. Een fiets huur je voordelig bij Orangebike. Ontdek de stad op typisch Amsterdamse wijze. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het Centraal Station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.
’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Orangebike: huur een fiets in Amsterdam

Bij Orangebike huur je eenvoudig een fiets, zodat je de stad op typisch Amsterdamse wijze kan ontdekken. Fiets heerlijk langs de grachten, musea, Anne Frank huis, of Vondelpark. De hele stad is eenvoudig per fiets te bereiken. Wil je geen plekje missen? Ga dan op pad met een gids, zo ontdek je de historie en culinaire hoogstandjes. Op de fiets door Amsterdam is een perfecte vervoerswijze voor in de zomer. Naast fiets verhuur biedt Orangebike ook verschillende fietstochten.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Orangebike

Oudezijds Voorburgwal 147
1012 ES
Amsterdam

Meer informatie over Orangebike.