fbpx

Zoetekauwers kunnen heerlijk genieten bij Papabubble! Hier vind je de meest bijzondere mierzoete snoepjes. Een bezoek aan Papabubble kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Papabubble – Haarlemmerdijk 70

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Papabubble

Papabubble is de plek voor iedere liefhebber van snoepgoed.  Zoetekauwers kunnen hier de meest bijzondere mierzoete snoepjes proeven. Er zijn handgemaakte snoepjes in allerlei vormen. Ook kun je hier les krijgen over handgemaakt snoep. De unieke snoepjes zijn een leuk cadeau om te geven voor een bruiloft of verjaardag.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Papabubble

Haarlemmerdijk 70
1013 JE
Amsterdam
Meer informatie over Papabubble.