fbpx

Parkeren bij Pasta e Basta

Een dagje Amsterdam is goed te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Zoek je een lekker Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam? Ga naar Pasta e Basta, een toffe plek om lekker te eten in het hart van de stad. Parkeer je auto eenvoudig op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Pasta e Basta Restaurant

Pasta e Basta Restaurant in Amsterdam is een Italiaans restaurant in het centrum van Amsterdam. De menukaart bestaat uit een groot assortiment klassieke Italiaanse gerechten en heerlijke wijnen. De wijnen zijn hier zelfs zo goed, dat het restaurant hier bekend mee is geworden. De filosofie van de keuken van het restaurant is: vers, gezond en hoge kwaliteit. Check het menu van Pasta e Basta.