fbpx

Vlakbij Pathé Tuschinski bevindt zich Pathé De Munt. Hier draaien veel verschillende soorten films en het programma is altijd actueel. Plof neer in de comfortabele stoelen en wordt meegezogen in een totaal andere wereld. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Pathé De Munt

Kom je met de auto naar Amsterdam om een film te kijken? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid ligt vlakbij het Amsterdam Centraal Station en daardoor ben je met het openbaar vervoer in 13 minuten bij de bioscoop. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Bioscoop Amsterdam

Er zijn een aantal mooie bioscopen in Amsterdam, waaronder Pathé De Munt. Deze bioscoop heeft een zeer divers filmaanbod. Hier draaien de nieuwste films, maar worden ook geregeld filmmarathons georganiseerd. Het is een fijne bioscoop in het centrum van de stad. Ideaal voor een heerlijk avondje uit in Amsterdam.