fbpx

Het Pianolamuseum in Amsterdam heeft een collectie van pianola’s,
reproductiepiano’s en andere voorwerpen die te maken hebben met de pianola. Een bezoek aan Pianolamuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Pianolamuseum – Westerstraat 106

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Pianolamuseum

Bij het Pianolamuseum in Amsterdam kun je een grote collectie pianola’s, reproductiepiano’s en andere voorwerpen bekijken. Het museum heeft een archief van pianolamuziek van bijna 25.000 rollen. Je kunt hier ook concerten beluisteren. Kortom, het museum is een absolute aanrader voor een dagje Amsterdam. Het uitje is ook uitstekend bij slecht weer.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Pianolamuseum

Westerstraat 106
1015 MN
Amsterdam
Meer informatie over Pianolamuseum.