fbpx

Reserveren bij Parking Centrum Oosterdok

De Piet Heinkade ligt midden in het centrum van Amsterdam in het Oostelijk Havengebied. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan dichtbij de Piet Heinkade in de goedkoopste parking van de binnenstad. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Goedkoop parkeren Piet Heinkade

Vanaf Parking Centrum Oosterdok is het maar 7 minuten lopen naar de Piet Heinkade. Dat maakt ons de ideale parkeerplek voor als jij de kade wil bezoeken. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal €45.

Piet Heinkade Amsterdam

De Piet Heinkade ligt in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. De kade is vernoemd naar Piet Hein, een Nederlandse admiraal in dienst van de West-Indische Compagnie. Hij is vooral bekend van de verovering van de Spaanse Zilvervloot die in 1628 plaatsvond. De Piet Heinkade heeft een ideale ligging om Amsterdam vanuit te ontdekken. Er bevinden zich veel gebouwen en bezienswaardigheden in dit gebied.

Muziekgebouw aan ’t IJ

Het Muziekgebouw aan ’t IJ ligt vlakbij de Piet Heinkade. Het Muziekgebouw is aan drie zijden omringd door ’t IJ. Je hebt hier dus geweldig uitzicht over het water. De concertzaal is één van de meest moderne ter wereld. Dankzij het beweegbare plafond komt elke klant bij ieder concert goed tot zijn recht.

De Passagers Terminal Amsterdam

Ook de Passagers Terminal ligt dichtbij de kade, hier worden geregeld evenementen georganiseerd. In het bijzondere gebouw worden naast bezoekers aan evenementen ook reizigers van de vele zeecruiseschepen verwelkomd. Jaarlijks bezoeken zo’n 300.000 passagiers de Terminal.

Het Mövenpick Hotel

Het Mövenpick Hotel is een uitstekend hotel met prachtig uitzicht over het water. Je geniet hier van geweldige gerechten en specialiteiten van de grill. Dit hotel is ideaal voor een overnachting in Amsterdam.