fbpx

De Plantage is een van de mooiste buurten van Amsterdam. Je vindt hier musea, theaters, parken, cafés en restaurants. Een bezoek aan Plantage aan het Water kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Plantage aan het Water – Plantage Kerklaan 38-40

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Plantage aan het Water

De plantage is een prachtige buurt in Amsterdam. Hier valt veel te beleven. Er zijn musea, theaters en parken. Deze buurt is ideaal voor een dagje uit. Plantage aan het Water beslaat een vierhoek met als hoekpunten NEMO, Molen de Goyer, het Tropenmuseum en het Joods Historisch Museum. De buurt wordt omsloten door de zuidelijke IJ-oever, de Amstel en de
Spoordijk.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Plantage aan het Water

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ
Amsterdam
Meer informatie over Plantage aan het Water.