fbpx

Paradiso is een van de bekendste poppodia van Nederland. Er zijn hier vele concerten. Een bezoek aan Poppodium Paradiso kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Poppodium Paradiso – Weteringschans 6-8

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Poppodium Paradiso

Paradiso is een van de top concertlocaties van Nederland. Paradiso is gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Grote namen als David Bowie, Nirvana en U2 stonden hier op de planken. De grote zaal biedt plaats aan wel 1500 mensen. Er wordt bijna iedere avond wel een concert gegeven. Ook zijn er diverse festivals op deze locatie. Paradiso heeft een unieke zaal met goede akoestiek. Kijk of de website van Paradiso voor het gehele programma.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Poppodium Paradiso

Weteringschans 6-8
1017 SG
Amsterdam
Meer informatie over Poppodium Paradiso.