fbpx

Bij Rancho VII kan je genieten van de Argentijnse keuken. Steaks en grill gerechten zijn er volop. Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam.

Met de auto naar Rancho VII? Parkeer in het Centrum.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Rancho VII? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de buurt van het Leidseplein. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Midden in het centrum naar Rancho VII, heerlijk Argentijns restaurants.

De recensies over dit restaurant zijn erg goed. Door het authentieke personeel en het heerlijke eten voel je de Zuid-Amerikaanse sfeer. De service is er goed en het eten verrukkelijk. Ook de ligging van het restaurant is ideaal, midden in het centrum van Amsterdam. De menu’s hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Recensies en reviews van Rancho VII op Iens lees je hier.
Reviews van Rancho VII op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Rancho VII

Rancho VII
Korte Leidsedwarsstraat 101-103
1017 PX
Amsterdam