fbpx

OP 3, 4 en 5 juli 2015 kunnen jazzliefhebbers genieten van Jazz concerten op bijzondere locaties in het centrum van Amsterdam.

Red Light Jazz festival Amsterdam.

Dagelijks komen honderden toeristen in Amsterdam naar het Red Light District. Door slechte bewegwijzering weten maar weinigen het in één keer te vinden. Maar op 3, 4 en 4 juli hoeft men enkel de geluiden van de sax, klarinet of slagwerk te volgen en kan men genieten van het Red Light Jazz Festival.

Op 20 verschillende locaties in het Red Light District en stadscentrum zijn concerten te horen. De binnenstad is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Parking Centrum Oosterdok. Enkele concertlocaties liggen zelfs op maar enkele minuten loopafstand, zoals de Skylounge.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Bereikbaarheid Red Light Jazz festival.

Kom je met de auto naar het Red Light Jazz in de omgeving van het Red Light District? Parkeer op enkele minuten van de festivallocaties. Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Je vindt de parking direct naar het Amsterdam CS. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie over Red Light Jazz lees je hier.