fbpx

Vaar door de Amsterdamse grachten met een klassieke of een luxe rondvaartboot. Een bezoek aan Rederij Aemstelland kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Rederij Aemstelland – Herengracht 158

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt namelijk midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Een dag parkeren kost slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Rederij Aemstelland

De leukste manier om Amsterdam te ontdekken is vanaf de Amsterdamse grachten. Vaar in een klassieke salonboot of met een luxe rondvaartboot door de stad. Rederij Aemstelland verzorgt verschillende rondvaarten. Een rondvaart leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Rederij Aemstelland

Herengracht 158
1016 BN
Amsterdam
Meer informatie over Rederij Aemstelland.